OVER ONS

AGS Veurink is gevestigd in Ommen Overijssel. Onze gevel systemen worden geproduceerd met de profielen van Aliplast Aluminium Systems. Aliplast staat garant voor productinnovatie, design, technische vaardigheid en kwaliteit. Alle profielen worden bij Aliplast in eigen huis geproduceerd. Ook de oppervlaktebehandeling en het coaten van de profielen gebeurt in eigen beheer en daarom zijn de profielen voorzien van 25 jaar lakgarantie. Bovendien is deze lakgarantie voorzien van het kwaliteitslabel “Qualicoat Seaside”. Hierdoor is uw lakwerk extra beschermd tegen agressieve milieus (uitlaatgassen, kustgebied, etc.). Een zekerheid voor een zorgeloze toekomst voor uw aluminium kozijnen.

 

Wanneer de profielen in onze fabriek zijn geleverd en wij op locatie de exacte maatvoering hebben gemeten dan worden deze door ons verwerkt tot op maat gemaakte aluminium kozijnen, ramen en deuren. Wanneer de kozijnen gereed zijn en de glasbestelling binnen is, kunnen wij de montage samen met u inplannen. 

 

Bent u geïnteresseerd in Aluminium Gevel Systemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om samen met u een referentie adres te bezoeken, maar u bent ook altijd welkom in onze fabriek/showroom. Wij denken graag met u mee en gaan honderd procent voor een tevreden klant!

 

Afnemers van onze producten zijn o.a.:
- vastgoedbeleggers
- bouwbedrijven
- dealers
- particuliere afnemers